VIDEO  Înmormântare privată pentru Prigojin: imagini cu mormântul său din cimitirul din Sankt Petersburg

Înmormântarea liderului Wagner a avut loc numai în prezenţa familiei şi a prietenilor.

1208 afișări
Imaginea articolului Înmormântare privată pentru Prigojin: imagini cu mormântul său din cimitirul din Sankt Petersburg

Înmormântare privată pentru Prigojin: imagini cu mormântul său din cimitirul din Sankt Petersburg

Videoclipul şi câteva fotografii ale mormântului lui Evgheni Prigojin, şeful Wagner, îngropat astăzi - 29 august - într-o ceremonie privată la Sankt Petersburg, în cimitirul Porokovskoie, lângă tatăl său, au fost difuzate pe Telegram.

Mormântul, care are alături o cruce de lemn, este acoperit cu trandafiri roşii. Deasupra se află o fotografie mare a lui Prigojin şi textul înrămat al unei poezii de Iosif Brodski, intitulată „Natura Morta”.

Vestea că slujba de adio a fondatorulul Wagner a avut loc doar în prezenţa familiei şi prietenilor săi din Sankt Petersburg a fost confirmată de o sursă citată de agenţia rusă de presă Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici