Însărcinată în 7 luni, la doar 13 ani. Minora din Timiş ar fi fost violată de propriul unchi

O fetiţă în vârstă de 13 ani din comuna Secaş, judeţul Timiş, este însărcinată în şapte luni, după ce ar fi fost violată de unchiul său, în vârstă de 20 ani.

9115 afișări
Imaginea articolului Însărcinată în 7 luni, la doar 13 ani. Minora din Timiş ar fi fost violată de propriul unchi

Însărcinată în 7 luni, la doar 13 ani. Minora din Timiş ar fi fost violată de propriul unchi

Fapta a fost descoperită zilele trecute, când copila i-a spus mamei adevărul.

Mamei i s-a părut că fata s-a îngrăşat, moment în care copila i-a spus că, anul trecut, a întreţinut relaţii sexuale cu unchiul ei, un tânăr de 20 de ani.

„Aşa a spus mama, că ar fi unchiul fetei, nu ştim mai multe. Este anchetă. Nu este o familie cu probleme", a declarat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul comunei Secaş, Lavinia Suciu.

Părinţii copilei au sesizat Poliţia pe 7 februarie, iar după două zile tânărul din comuna Secaş a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Lugoj.

„Faţă de tânărul de 20 de ani cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, inspectorii urmând să facă o anchetă şi să o consilieze pe fata care a rămas însărcinată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici