Înscrieri în clasa I şi în cea pregătitoare: Unde va avea loc etapa a patra din Capitală

Etapa a patra de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa I se va desfăşura, în Capitală, într-un centru special organizat la Colegiul Naţional "I.L.Caragiale", şi va avea două faze, respectiv 2-9 mai şi 11-18 mai, informează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

377 afișări
Imaginea articolului Înscrieri în clasa I şi în cea pregătitoare: Unde va avea loc etapa a patra din Capitală

Înscrieri în clasa I şi în cea pregătitoare: Unde va avea loc etapa a patra din Capitală (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Conform Metodologiei privind cuprinderea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013, ISMB a realizat procedura operaţională de înscriere pentru etapa a IV-a, programată să se desfăşoare în perioada 2-18 mai 2012.

Astfel, în perioada 2 -9 mai, se realizează înscrierea, pe locurile disponibile, pentru copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri.

În perioada 11-18 mai, va avea loc înscrierea copiilor care, în etapele anterioare, nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ.

Procedura operaţională de înscriere cuprinde precizări privind activitatea propiu-zisă de înscriere a copiilor în etapa a IV-a, graficul de înscriere şi modelul de cerere de înscriere, documente postate pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti ( www.ismb.edu.ro) şi afişate la intrarea în fiecare unitate de învăţământ preuniversitar de stat cu nivel primar din municipiul Bucureşti.

Informaţii privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013, etapa a IV-a, pot fi solicitate la telverde 0800816021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici