Insecte moarte, GĂSITE într-un supermarket din Capitală, în zona de patiserie. Ce a decis Protecţia Consumatorilor

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor au găsit insecte moarte în zona de patiserie a unui supermarket din sectorul 4 al Capitalei, magazinul fiind amendat cu 10.000 de lei, anunţă Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.

1698 afișări
Imaginea articolului Insecte moarte, GĂSITE într-un supermarket din Capitală, în zona de patiserie. Ce a decis Protecţia Consumatorilor

Insecte moarte găsite în patiseria unui supermarket din Capitală. Magazinul, amendat cu 10.000 lei

O echipă de control a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Bucureşti-Ilfov s-a deplasat, vineri, la un supermarket din cartierul Olteniţei, aflat în sectorul 4 al Capitalei, după o sesizare a unei persoane care a susţinut că a observat insecte în zona de patiserie a acestei unităţi.

"Urmare a verificărilor efectuate, reclamaţia s-a confirmat, fiind găsite insecte moarte în rafturile cu produse de panificaţie şi patiserie ale supermarketului", potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), remis luni MEDIAFAX.

Supermarketul a fost amendat cu 10.000 lei şi au fost oprite de la comercializare produsele de panificaţie şi patiserie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici