Înşelăciune la cazinou: Un bărbat a plecat cu 8.000 de euro dându-se drept încasator

Un bărbat care s-a dat drept angajat al unui cazinou din Sectorul 6 al Capitalei a plecat, duminică seară, cu peste 8.000 de euro, după ce i-a spus casierei că trebuie să colecteze banii încasaţi şi să-i vireze în contul firmei.

38 afișări
Imaginea articolului Înşelăciune la cazinou: Un bărbat a plecat cu 8.000 de euro dându-se drept încasator

Înşelăciune la un cazinou din Bucureşti: Un bărbat a plecat cu 8.000 de euro dându-se drept cel care colectează încasările (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 21.30.

Bărbatul, neidentificat până în prezent, a intrat în cazinoul Olympic din Bulevardul Iuliu Maniu, în Sectorul 6 şi i-a cerut casierei, în vârstă de 24 de ani, banii încasaţi până în acel moment.

Tânăra i-a dat acestuia banii, peste 8.000 de euro, fără a se asigura că bărbatul este, într-adevăr, angajat al firmei.

Poliţiştii au început cercetările după ce au fost sesizaţi că banii nu au fost depuşi la casierie. Potrivit lui Christian Ciocan, în acest caz se fac verificări pentru înşelăciune şi neglijenţă în serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici