Instanţa a suspendat provizoriu demolarea bisericuţei „Izvorul Tămăduirii" de la Macul Roşu

Instanţa a suspendat provizoriu demolarea bisericuţei „Izvorul Tămăduirii" de la Macul Roşu, susţine Arhiepiscopia Tomisului.

463 afișări
Imaginea articolului Instanţa a suspendat provizoriu demolarea bisericuţei „Izvorul Tămăduirii" de la Macul Roşu

Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului a depus la Judecătoria Constanţa o cerere de suspendare provizorie a executării silite în cazul bisericuţei „Izvorul Tămăduirii" din zona Macul Roşu.

Totodată, Arhiepiscopia a depus şi o cerere de contestaţie la executare, tot la Judecătoria Constanţa, folosind o altă cale de atac, pentru aceeaşi bisericuţă.

Vineri, Judecătoria Constanţa a răspuns cererii de suspendare provizorie formulate de către Arhiepiscopia Tomisului şi a decis admiterea acestei cereri precum şi suspendarea provizorie a executării silite, conform soluţiei publicate pe portalul instanţelor:

„Admite cererea de suspendare provizorie. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în dosarul de executare silită nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 18398/212/2023 al Judecătoriei Constanţa. Dispune, din oficiu, comunicarea prezentei încheieri, de îndată, către B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 14.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei", transmite presei Arhiepiscopia Tomisului.

Mai multe amânări au fost în dosar în ce ce priveşte soarta Bisericii Izvorul Tămăduirii, din zona Macul Roşu, oraşul Constanţa, denumită ”Biserica de pe trotuar”, ridicată pe vremea fostului primar Radu Mazăre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici