Instituţiile publice nu acordă în 2009 tichete de masă

Instituţiile publice nu vor acorda tichete de masă în 2009, iar pensionarii nu vor beneficia de compensarea în bani a tichetelor de călătorie pe calea ferată neutilizate în 2008, a decis Guvernul prin ordonanţă de urgenţă aprobată în ultima şedinţă.

39 afișări
Imaginea articolului Instituţiile publice nu acordă în 2009 tichete de masă

Instituţiile publice nu acordă în 2009 tichete de masă (Imagine: Mediafax Foto)

"Instituţiile publice centrale şi locale, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii, nu acordă tichete de masă în anul 2009 personalului din cadrul acestora. Compensarea în bani a tichetelor de călătorie pe calea ferată neutilizate în anul 2008 nu se acordă", se arată în ordonanţă.

Posibilitatea ca pensionarii să beneficieze de bani în schimbul biletelor CFR neutilizate a fost reglementată de fostul Guvern în 2004, drept suspendat ulterior pentru anii următori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici