Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, internat pentru reevaluare după o operaţie

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni pentru o reevaluare după o operaţie, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia fiind bună, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Carmen Orban.

777 afișări
Imaginea articolului Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, internat pentru reevaluare după o operaţie

Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, internat pentru reevaluare după o operaţie (Imagine: Radu Nema/Mediafax Foto)

Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitală, Constantin Bălăceanu-Stolnici urmează să fie externat în curând.

"Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare după o operaţie mai veche, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia este bună, urmând să părăsească spitalul în curând", a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Orban.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat duminică dimineaţă la Institutul Fundeni, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost operat în Clinica de urologie a unităţii sanitare.

Constantin Bălăceanu-Stolnici (90 de ani) este preşedintele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), membru al Adunării Naţionale şi al Consiliului Naţional al Bisericii Ortodoxe Române şi preşedinte al Societăţii Ateneul Român.

Constantin Bălăceanu-Stolnici s-a retras din activitatea sa de la Academia Română în decembrie 2007, după ce CNSAS stabilise, în luna august a aceluiaşi an, că acesta a făcut poliţie politică. El a fost membru de onoare al Academiei Române din 1992.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici