Întâlnire AUR la Târgu Mureş la care participanţii nu purtau mască. Poliţiştii fac verificări

Poliţiştii din Mureş fac verificări după ce într-un spaţiu închis din oraşul Târgu Mureş s-a desfăşurat joi seara o întâlnire a AUR la care participanţii nu purtau mască de protecţie.

525 afișări
Imaginea articolului Întâlnire AUR la Târgu Mureş la care participanţii nu purtau mască. Poliţiştii fac verificări

Întâlnire AUR la Târgu Mureş la care participanţii nu purtau mască. Poliţiştii fac verificări

„Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spaţiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precizăm următoarele: Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini şi luarea măsurilor legale în consecinţă”, a transmis joi seara IPJ Mureş.

În imaginile postate de liderul AUR George Simion pe Facebook se vede o sală cu mai multe persoane care nu poartă mască de protecţie.

„Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala noastră din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a spus acesta în intervenţia live de pe reţeaua de socializare.

Potrivit ultimei hotărâri de Guvern care prelungeşte starea de alertă, masca medicală sau masca FFP2 trebuie să acopere nasul şi gura şi este obligatorie în toate spaţiile publice închise şi deschise, iar măştile de alt tip (textile, plastic, etc.) sunt interzise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aur,
mască,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici