Video "Întâlnirea publică" organizată de televiziunile Intact: Peste 3.500 de persoane, în Piaţa Constituţiei. Incident: "Criminalilor, vă omor!" - GALERIE FOTO

Peste 3.500 de persoane s-au strâns vineri, în jurul orei 16.00, la "întâlnirea publică" organizată de televiziunile grupului Intact în Piaţa Constituţiei.

13988 afișări

UPDATE: Mitingul de susţinere s-a terminat în jurul orei 18:00, fără a se mai înregistra alte incidente.

Pe scena amenajată în piaţă se află jurnaliştii acestor televiziuni, între care şi directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, care a scandat "Libertate!" şi le-a mulţumit celor prezenţi, spunându-le că fără ei ar fi fost închisă Antena 3.

GALERIE FOTO

Majoritatea celor prezenţi sunt vârstnici. "Am venit la protest, pentru că eu sunt om cu experienţă, am 60 de ani şi vreau să înţeleagă toţi hoţii că nu e normal să închidă Antenele", a spus Iordache Dumitru, unul dintre protestatari.

Un incident s-a produs, când un bărbat de aproximativ 60 de ani a început să se îmbrâncească cu jandarmii, strigând "Criminalilor, vă omor!".

 

În piaţă continuă să sosească oameni, care scandează "Antena 3 e aici!".

Pe scenă a susţinut un recital solistul CRBL.

Pe scenă a urcat şi actriţa Carmen Tănase, care a spus că din 8 martie va fi lansat un nou post TV, care se adresează femeilor . Publicul a aplaudat, oamenii spunând că actriţa poate consta pe ei.

Unii participanţi pleacă, alţii sosesc. "Nu mai stau, că e frig, mă duc să mă îmbrac şi mă întorc", a spus un participant.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârşitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici