Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea DNA Ploieşti de prelungire a măsurii preventive a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a Asesoft International şi Teamnet International, firme din dosarul omului de afaceri Sebastian Ghiţă,transmite corespondentul MEDIAFAX

153 afișări
Imaginea articolului Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Potrivit portalului instanţelor, Tribunalul Prahova a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, şi, în consecinţă “prelungeşte măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice Asesoft International şi Teamnet International pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 2 aprilie 2018 până la data de 31 mai 2018 inclusiv”.

Cele două firme fac parte din dosarul omului de afaceri Sebastian Ghiţă.

Decizia de joi a magistraţilor nu este definitivă, având drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la comunicare.

În martie anul trecut, Asesoft International şi Teamnet International au fost acuzate de DNA Ploieşti de complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici