Intervenţie a salvamontiştilor, pentru salvarea unui angajat de la telecabina Bâlea

Salvamontiştii din Sibiu intervin, joi seara, pentru salvarea unui angajat de la telecabina Bâlea, din Munţii Făgăraş, care a încercat să coboare pe jos Valea Bâlii, apoi a solicitat ajutor, fiind epuizat.

1083 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a salvamontiştilor, pentru salvarea unui angajat de la telecabina Bâlea

Intervenţie a salvamontiştilor, pentru salvarea unui angajat de la telecabina Bâlea

Potrivit Salvamont, un angajat de la telecabina Bâlea a încercat să coboare pe jos pe Valea Bâlii, apoi s-a simţit epuizat şi a cerut ajutor.

„În urma efortului foarte mare depus, fiind epuizat fizic, afectat de temeraturile scăzute, a solicitat ajutorul salvamontiştilor”, au transmis reprezentanţii Salvamont.

O patrulă a salvamontiştilor intervine în zonă pentru salvarea bărbatului.

„Salvamontiştii au ajuns la victimă, este epuizată, dar stabilă. Acesta a fost surprins de o avalanşă. Colegii mei îl vor coborî la Bâlea Cascadă în condiţii de maximă siguranţă”, a spus Adrian Davis, şeful Salvamont Sibiu.

La Bâlea Lac temperaturile au scăzut până la minus şapte grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici