Intervenţie cu elicopter SMURD în Arad, după ce o femeie şi fiica ei au ajuns cu maşina în şanţ

Elicopterul SMURD a intervenit în judeţul Arad pentru preluarea unei femei accidentate, după ce, din cauza neatenţiei, maşina pe care o conducea a ajuns în şanţ. În accident a fost rănită şi fiica femeii.

259 afișări
Imaginea articolului Intervenţie cu elicopter SMURD în Arad, după ce o femeie şi fiica ei au ajuns cu maşina în şanţ

Elicopterul SMURD a intervenit în Arad pentru preluarea unei femei şi a fiicei acesteia, în urma unui accident

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs vineri, pe DJ 709, între localităţile Galşa şi Mâsca.

O femeie de 37 ani, aflată la volanul unei maşini, a pierdut controlul din cauza neatenţiei şi s-a răsturnat în şanţ, spun poliţiştii.

Cele două echipaje medicale care au mers la accident au constatat că femeia aflată la volanul maşinii implicate era inconştientă şi avea mai multe fracturi, motiv pentru care la locul accidentului a fost chemat şi un elicopter SMURD.

Mama a fost dusă la UPU cu elicopterul, iar fiica ei, în vârstă de 14 ani, cu ambulanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici