Intervenţie dificilă a salvamontiştilor din Buşteni pentru salvarea unui turist care a căzut pe munte

Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă, pentru salvarea unui turist care a căzut şi s-a lovit de un trunchi de copac, în zona Valea Frumoasă, unde nu e traseu turistic.

236 afișări
Imaginea articolului Intervenţie dificilă a salvamontiştilor din Buşteni pentru salvarea unui turist care a căzut pe munte

Intervenţie dificiă a salvamontiştilor din Buşteni pentru salvarea unui turist care a căzut pe munte

Potrivit Salvamont România, acţiunea de salvare a turistului care a căzut de la înălţime în zona Valea Frumoasei este în desfăşurare. În zonă nu se poate ajunge cu elicopterul.

„Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Buşteni pentru salvarea unei persoane accidentate în urma unei căzături de la înălţime în zona Valea Frumoasă. Nu se poate interveni cu elicopterul, salvamontiştii au abordat varianta terestră de salvare”, au anunţat reprezentanţii Salvamont.

Salvamontiştii care intervin au declarat, la rândul lor, că bărbatul rănit este conştient. El a alunecat de pe potecă într-o zonă unde nu e traseu turistic.

„Este conştient. Când a căzut s-a lovit de un trunchi de copac. Era cu soţia şi un prieten. Ei au sunat, a alunecat din potecă, acolo nu e traseu turistic”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Gheorghe Haiduc, şeful Salvamont Buşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici