Într-un cartier caracterizat de sărăcie şi dificultăţi sociale s-a produs un miracol de culoare

O pictură murală record creată de locuitori din Lima a cuprins un întreg cartier.

712 afișări
Imaginea articolului Într-un cartier caracterizat de sărăcie şi dificultăţi sociale s-a produs un miracol de culoare

Într-un cartier caracterizat de sărăcie şi dificultăţi sociale s-a produs un miracol de culoare

Un semn de speranţă în anii marcaţi de Covid. Într-un cartier caracterizat de sărăcie şi dificultăţi sociale, s-a produs un miracol de culoare.

Locuitorii din Cerro di San Cristobal au creat, graţie unui grup de artişti stradali, o pictură murală de dimensiuni record.

A cuprins întreaga zonă care se remarcă din vârful dealurilor, de deasupra centrului Limei.

Un mesaj de frumuseţe şi de speranţă născut din interacţiunea dintre artişti şi dorinţa de frumos a cetăţenilor care se află pe dealul cu vedere la capitala peruană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici