Intră banii pe cardurile pentru alimente şi mese calde. 2,4 milioane de români vor primi banii

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a anunţat vineri că din 15 iunie vor fi încărcate cu o nouă tranşă de 250 de lei cardurile pentru alimente şi mese calde.

744 afișări
Imaginea articolului Intră banii pe cardurile pentru alimente şi mese calde. 2,4 milioane de români vor primi banii

Intră banii pe cardurile pentru alimente şi mase calde. 2,4 milioane de români vor primi banii

Ministrul Marcel Boloş a anunţat că din 15 iunie vor fi transferate 600 de milioane de lei către toţi cei 2,4 milioane de beneficiari eligibili ai cardurilor pentru alimente şi mese calde.

„În ceea ce priveşte cardurile educaţionale pe care încărcăm cei 500 de lei pentru haine şi rechizite: am încărcat şi ultimele 50.000 de carduri unde eram restanţi, astfel că peste 400.000 de copii vulnerabili din România au primit ajutorul în acest an şcolar. Atenţie, cardurile se încarcă o singură dată pe an. Am primit şi mesaje de la beneficiari pentru care virasem deja ajutorul încă din toamnă. Aici aş mai puncta că vrem ca de anul viitor ajutorul să fie de 750 de lei”, a scris pe Facebook Marcel Boloş.

Acesta a precizat că cu voucherul de 2.000 lei oferit prin programul „Sprijin pentru nou-născuţi” pot fi achiziţionate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (şampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf, dar nu pot fi achiziţionate alimente.

„Închei cu o veste bună: din analizele noastre reiese că în următorii ani putem creşte valoarea sprijinului pentru mame la 3.000 de lei, aşa că voi propune această măsură în Guvern”, a adăugat ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici