Inundaţii în două localităţi din Dâmboviţa

Mai multe gospodării din două localităţi din judeţul Dâmboviţa, dar şi o fermă de cai, au fost inundate în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

1343 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în două localităţi din Dâmboviţa

Potrivit ISU Dâmboviţa, în urma precipitaţiilor abundente, pârâul Ialomicioara, un afluent al râului Ialomiţa, a ieşit din matcă şi a inundat căile de acces, ferma de cai şi gospodării din oraşul Fieni, cartier Costeşti, precum şi gospodarii din comuna Runcu, sat Bădeni. De asemenea, a fost rupt de apă şi un branşament de gaze de la o gospodărie.

La faţa locului intervin 3 autospeciale de intervenţie şi 3 motopompe.

Pentru remedierea avariei la instalaţia de gaze acţionează o echipă a operatorului de gaze.

Pompierii împreună cu angajaţii fermei au evacuat 17 cai într-o zonă mai înaltă, grajdurile fiind inundate.

Au fost inundate 20 de gospodării în oraşul Fieni, cartierul Costeşti, şi 5 gospodării în satul Bădeni.

Pompierii intervin pentru evacuarea apei din gospodării. De asemenea, în zona acţionează personal de la Primăria Fieni cu unelte şi un buldoexcavator pentru curăţarea şi debocarea şanţurilor de deşeurile lemnoase şi aluviunile aduse de apă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici