Inundaţii în judeţul Harghita: Zeci de case şi apartamente afectate. Un vârstnic a fost evacuat

  • Inundaţii ca urmare a ploilor abundente, în două localităţi din judeţul Harghita.
  • Zeci de case şi gospodării au fost afectate, iar o persoană a fost evacuată.
  • Pompierii intervin de urgenţă.
1071 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în judeţul Harghita: Zeci de case şi apartamente afectate. Un vârstnic a fost evacuat

judeţul Harghita: Zeci de case inundate, un vârstnic evacuat

Ploile abundente au inundate mai multe case şi şi apartamente în două localităţi din Harghita. Pompierii au intervenit de urgenţă în sprijinul oamenilor.

  • În localitatea Căpâlniţa sunt inundate subsolurile a 60-70 case şi peste 100 de curţi şi gospodării.

Intervin pompieri militari din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc şi SVSU Căpâlniţa.

  • În Vlăhiţa sunt inundate subsolurile a 93 case, 153 curţi şi 16 apartamente.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc şi SVSU Vlăhiţa intervin pentru evacuarea apei. O persoană vârstnică din Căpâlniţa a fost evacuată.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare Cod roşu de inundaţii pentru un râu şi un pârâu din judeţul Harghita, valabilă până la miezul nopţii. Populaţia a fost avertizată şi prin Ro-Alert. Alerta vizează râul Homorodul Mare şi pârâul Brădeşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici