Inundaţii în patru localităţi din judeţul Prahova

Ploaia torenţială care a căzut, sâmbătă, în judeţul Prahova a provocat inundaţii pe mai multe străzi din municipiul Ploieşti, precum şi în localităţile Sinaia, Câmpina şi Scorţeni, unde apa a pătruns în câteva gospodării şi imobile.

105 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în patru localităţi din judeţul Prahova

Inundaţii în patru localităţi din judeţul Prahova (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în urma ploii torenţiale din ultimele ore mai multe străzi din Ploieşti sunt inundate, iar în localităţile Câmpina, Sinaia şi Scorţeni apa a pătruns în câteva gospodării sau imobile.

La Ploieşti au fost inundate străzile Tânărul Muncitor, Ghighiului, Vântului, Colţunaşi, precum şi intersecţia dintre Şoseaua Nordului şi Bulevardul Republicii, una dintre cele mai mari intersecţii din oraş, situată în apropiere de intrarea în Ploieşti dinspre Braşov. Unele dintre aceste străzi nu au canalizare, iar în situaţia în care canalizarea există, aşa cum este cazul străzilor Şoseaua Nordului şi Bulevardul Republicii, aceasta nu face faţă debitului mare de apă.

În zonele afectate, pompierii au intervenit cu motopompe pentru îndepărtarea apei de pe carosabil.

Din cauza ploii, concertele programate să se desfăşoare în centrul Ploieştiului şi în mai multe cartiere, în cadrul Zilelor Oraşului, au fost anulate, a anunţat administraţia locală.

În municipiul Câmpina, o gospodărie a fost inundată din cauza ploilor torenţiale, iar la Sinaia apa a pătruns în demisolul unui imobil.

De asemenea, conform datelor furnizate de reprezentanţii ISU Prahova, în comuna Scorţeni Căminul Cultural din satul Bordeni a fost inundat. La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor pentru îndepărtarea apei din zonele afectate de inundaţii este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici