INUNDAŢII ÎN ŢARĂ: Sute de gospodării afectate într-o localitate din judeţul Galaţi

Aproximativ 450 de gospodării din localitatea gălăţeană Corod au fost inundate, în noaptea de miercuri spre joi, în urma ploilor torenţiale care au dus la ieşirea din matcă a unui pârâu.

412 afișări
Imaginea articolului INUNDAŢII ÎN ŢARĂ: Sute de gospodării afectate într-o localitate din judeţul Galaţi

INUNDAŢII ÎN ŢARĂ: Sute de gospodării afectate într-o localitate din judeţul Galaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În urma ploilor torenţiale căzute în noaptea de miercuri spre joi, pârâul Corozel a ieşit din matcă, inundând sute de gospodării.

Potrivit primarului comunei gălăţene Corod, Vasile Cârjeu, apele au inundat 20 de locuinţe, iar prezent se încearcă scoaterea apei din aceste case, cu ajutorul motopompelor.

Apa a inundat şi aproximativ 450 de gospodării din localitate şi a distrus opt kilometri de drumuri săteşti. De asemenea, apele au distrus culturi de legume pe o suprafaţă de aproximativ patru hectare aflate în câmp, în afara localităţii, a mai spus primarul din Corod.

BACALAUREAT 2013: Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici