Inundaţii într-o localitate din Mureş. Cel puţin 17 gospodării sunt afectate

Pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce apa a pătruns în 17 gospodării din judeţul Mureş.

6356 afișări
Imaginea articolului Inundaţii într-o localitate din Mureş. Cel puţin 17 gospodării sunt afectate

Inundaţii într-o localitate din Mureş. Cel puţin 17 gospodării sunt afectate

Pompierii mureşeni intervin sâmbătă în localitatea Tăureni, pentru evacuarea apei care a pătruns în 17 gospodării. Inundaţia a fost provocată de creşterea „nivelului lacurilor piscicole şi depăşirii nivelului digului de protecţie în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă”, au anunţat pompierii mureşeni.

La faţa locului acţionează 23 pompieri militari şi două dispozitive de pompare de mare capacitate, cu două motopompe, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi un UTV.

Salvatorii spun că nu sunt victime şi că nu se impune evacuarea populaţiei din zona afectată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici