Învăţător din Brăila dat în urmărire naţională, după ce a dispărut de la şcoală în urmă cu două zile

Un învăţător din Brăila a fost dat în urmărire naţională după ce, în urmă cu două zile, a plecat de la şcoală, iar de atunci familia nu a mai avut nicio veste de la el, fiind pentru prima oară când cadrul didactic, care nu este cunoscut că ar suferi de boli cronice, dispare în acest mod.

274 afișări
Imaginea articolului Învăţător din Brăila dat în urmărire naţională, după ce a dispărut de la şcoală în urmă cu două zile

Învăţător din Brăila dat în urmărire naţională, după ce a dispărut de la şcoală în urmă cu două zile (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis, joi, de IPJ Brăila, dispariţia învăţătorului a fost semnalată miercuri, la sediul instituţiei, de către fiica sa, în vârstă de 27 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia le-a spus poliţiştilor că tatăl său a dispărut în ziua de 12 noiembrie, în jurul orei 13.00, la terminarea cursurilor, acesta predând la o şcoală generală din Brăila.

Din cercetările desfăşurate ulterior de către poliţişti a reieşit că, în aceeaşi zi, după terminarea cursurilor, bărbatul a plecat din unitatea de învăţământ unde profesează într-o direcţie necunoscută.

Oamenii legii au mai stabilit că învăţătorul locuieşte împreună cu fiul său, care, în ziua dispariţiei tatălui, când a revenit la domiciliu, a găsit pe masa din sufragerie cartea de identitate a acestuia, un card bancar şi un bilet lăsat de acesta, în care era notat codul PIN al cardului.

Profesorul Niţă Negoiţă are 55 de ani, nu a mai fost plecat de acasă fără ştirea familiei, nu suferă de boli cronice şi are asupra lui telefonul mobil, care este închis, precum şi o mapă neagră. Bărbatul are 1,70 metri înălţime, părul grizonat, este tuns scurt, are ochii căprui, iar ca semn particular are cataractă la ochiul drept.

La data dispariţiei, purta o geacă neagră tip sacou, pulover de culoare bleumarin, la baza gâtului, cămaşă de culoare deschisă, pantaloni din stofă maro şi pantofi din piele neagră, fără şireturi.

Poliţiştii brăileni fac apel la cei care pot da mai multe informaţii despre învăţătorul dispărut să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie ori să apeleze numărul pentru urgenţe 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici