Invenţie oltenească: comprimate de ecstasy achitate cu criptomonede de un bărbat din Craiova

Un bărbat de 35 de ani, din Craiova, a fost reţinut, vineri, după ce a fost prins în flagrant cu 500 de grame de canabis.

146 afișări
Imaginea articolului Invenţie oltenească: comprimate de ecstasy achitate cu criptomonede de un bărbat din Craiova

Invenţie oltenească: comprimate de ecstasy achitate cu criptomonede de un bărbat din Craiova

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au desfăşurat, în Craiova, o acţiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, asupra căruia au fost descoperite 500 de grame de cannabis şi 22 de grame de rezină de cannabis.

De asemenea, în urma colaborării cu organele judiciare din Germania, au fost descoperite şi ridicate 200 de comprimate de MDMA (ecstasy), pe care bărbatul le-ar fi comandat din Germania, în scopul comercializării în România. Acesta ar fi achitat contravaloarea comprimatelor cu cryptomonede, spun procurorii DIICOT.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT Craiova a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc. Procurorii urmează să ceară sâmbătă arestarea lui preventivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ecstasy,
cryptomonede,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici