Investiţii de 135 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea unui spital din România

Un spital din România urmează să fie modernizat cu ajutorul unei finanţări în valoare de 135 de milioane de lei din partea Ministerului Dezvoltării. Iniţiativa face parte dintr-un obiectiv a programului de guvernare pentru perioada 2020-2040.

257 afișări
Imaginea articolului Investiţii de 135 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea unui spital din România

Modernizare spital

Spitalul Municipal Turnu Măgurele va fi modernizat cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării. Investiţia este de aproape 135 de milioane de lei. Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri a Guvernului. În timpul lucrărilor, spitalul va trece prin mari transformări.

„La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, consolidarea şi dotarea corpului C1 al Spitalului Municipal Turnu Măgurele. Vor fi realizate lucrări de termoizolare a clădirii, recompartimentări interioare, dotare cu echipamente tehnologice specifice, precum şi modernizarea instalaţiilor electrice, sanitare, de ventilare şi climatizare, de alimentare cu apă, de canalizare şi pentru stingerea incendiilor”, au anunţat reprezentanţii Guvernului.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a spus că obiectivul de investiţii se încadrează în ţintele propuse prin programul de guvernare pentru perioada 2020-2024.

Valoarea totală a investiţiei este de 134.832.000 de lei, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici