Invitaţii la nuntă cu bannere uriaşe, la Târgu-Jiu: Cu ce amenzi s-au ales părinţii mirilor | FOTO

Bannere uriaşe au fost montate în cartierul Obreja din Târgu-Jiu de două familii care pregătesc nunţile copiilor lor, acestea anunţând, astfel, data evenimentelor şi lăutarii. Pentru că nu aveau autorizaţie, Poliţia a dat amenzi de 4.000 de lei.

3875 afișări
Imaginea articolului Invitaţii la nuntă cu bannere uriaşe, la Târgu-Jiu: Cu ce amenzi s-au ales părinţii mirilor | FOTO

Invitaţii la nuntă cu bannere uriaşe, la Târgu-Jiu: Cu ce amenzi s-au ales părinţii mirilor | FOTO

Ca să fie sigure că nu vor avea loc mai multe nunţi în aceeaşi zi, dar şi pentru a afla tot cartierul cine va întreţine atmosfera la cele două evenimente, două familii de romi au făcut bannere în loc de invitaţii şi le-au agăţat pe stâlpi, cu cinci, respectiv şapte luni înainte.

Astfel, în data de 7 august ar urma să se căsătorească Andrei cu Olesia, iar atmosfera ar urma să fie întreţinută de Nicolae Guţă, iar în 27 octombrie, la nunta lui Denis cu Izabela ar urma să cânte Jean de la Craiova.

Un localnic a găsit bannerele uriaşe care anunţă nunţile şi le-a fotografiat, apoi a postat imaginile pe Facebook, iar Poliţia s-a autosesizat.

Când au mers la locul unde au fost făcute fotografiile, poliţiştii au găsit un singur banner, pentru care a fost dată o amendă de 4.000 de lei, deoarece fusese pus fără autorizaţie.

„Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, la data de 28 martie, o femeie în vârstă de 30 de ani, din localitate, a montat un banner publicitar, fără a deţine o autorizaţie eliberată de autorităţile competente în acest sens. În cauză, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a femeii cu amendă în cuantum de 4.000 lei, conform OUG 43/1997, privind regimul drumurilor", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Celălalt banner a fost îndepărtat, după ce în zonă a mers un echipaj al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici