Ioan Oltean spune că cele mai mari satisfacţii i le-a adus meseria de învăţător, nu politica

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, miercuri, la evenimentul "Femeia europeană" a Organizaţiei de Femei a PDL Bistriţa-Năsăud, că niciodată în cariera sa politică nu a avut atâta satisfacţie ca învăţător, ca atunci când a văzut că un copil scrie litera "a" corect.

191 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean spune că cele mai mari satisfacţii i le-a adus meseria de învăţător, nu politica

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Ioan Oltean, care înainte de a intra în politică a fost învăţător, a făcut această afirmaţie în faţa a 62 de învăţătoare premiate de Organizaţia de Femei a PDL Bistriţa-Năsăud cu ocazia zilei de 8 Martie, dar şi a unui public numeros, format din peste 600 de persoane care au asistat la spectacolul "Femeia europeană".

"Am vrut să mă adresez dumneavoastră fiindcă am văzut aici, în faţa mea, oameni cu care eu am fost coleg. Aşa că aveţi în faţa dumneavoastră nu pe deputatul Ioan Oltean, ci pe învăţătorul Ioan Oltean. Nu puteam să nu fiu solidar cu aceste distinse doamne pentru că ani mulţi am fost şi eu colegul domniilor lor, ani la rând am pregătit, împreună cu doamnele, mulţi copii care astăzi fac multe lucruri frumoase în această ţară şi voiam să mă simtă de-al lor şi să spun că nu există în lumea aceasta o meserie mai nobilă decât cea de dascăl”, a spus Ioan Oltean.

El a declarat că, în opinia sa, nu există nicio altă meserie mai frumoasă decât cea de învăţător şi a menţionat că vorbeşte din propria experienţă.

"Ştiţi cât de important e să porţi mâna unui copil, să-l înveţi să scrie litera «a», să scrie «mama», «tata», «frate», «bunic», «bunică»? E extraordinar, dar şi satisfacţia este formidabilă! Niciodată, în cariera mea politică, nu am avut atâta satisfacţie ca atunci când vedeam că un copil îl face pe «a» corect, ca atunci când am văzut că elevul pe care l-am învăţat eu a scris corect «mama» şi «tata» sau propoziţia «Ana are mere». De aceea, îngăduiţi-mi şi mie să vă felicit din suflet şi să vă spun că sunt convins că fiecare elev al dumneavoastră atunci când se gândeşte la anii de şcoală, zice în sinea lui «Doamne, dă-i sănătate învăţătoarei mele!», aşa cum şi eu zic «Doamne, dă-i sănătate învăţătorului meu!»", a declarat Ioan Oltean.

La spectacolul "Femeia europeană", care a avut loc în saloanele unui hotel de cinci stele din Bistriţa, au participat membrii PDL din tot judeţul.

Evenimentul a fost prezentat de actorul Alexandru Arşinel, iar la final au cântat Paula Seling şi trupa sa.

După spectacol, Organizaţia de Femei a PDL Bistriţa s-a reunit la un alt restaurant de patru stele unde a avut loc petrecerea de 8 Martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici