Ioana Băsescu: Am un apartament în cartierul Băneasa din martie 2008

Fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, spune că deţine în cartierul rezidenţial Băneasa - construit de firma controlată de omul de afaceri Puiu Popoviciu - un apartament, achiziţionat pentru 544 de mii euro plus TVA, şi în aceeaşi zonă şi-a închiriat sediul pentru biroul său notarial.

565 afișări
Imaginea articolului Ioana Băsescu: Am un apartament în cartierul Băneasa din martie 2008

Ioana Băsescu: Am un apartament în cartierul Băneasa din martie 2008

Ioana Băsescu a explicat, la Realitatea TV, că apartamentul are acest preţ pentru că l-a cumpărat fără finisaje şi că "toate utilităţile s-au montat la şapă".

Ea a precizat că, din ianuarie 2009, a închiriat în aceeaşi zonă, în clădirea C1, un spaţiu de 57 de metri pătraţi pentru biroul său notarial. Ioana Băsescu a fost iniţial avocat, apoi notar public în judeţul Vrancea, iar în decembrie 2008, în urma unui examen a devenit notar în Capitală.

De altfel, ea a afirmat că a achitat apartamentul din banii câştigaţi ca avocat şi ca notar.

Ioana Băsescu a spus că plăteşte o chirie de 18 euro pe metru pătrat pentru acest birou, apreciind că acesta este un preţ corect în contextul crizei din piaţa imobiliară.

Liderul PIN Lavinia Şandru a susţinut, vineri, că şeful statului ar deţine un apartament de lux în cartierul din Băneasa construit de firma controlată de omul de afaceri Puiu Popoviciu, apartament care nu s-ar regăsi în declaraţiile de avere ale preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici