Ioana Mihăilă: Suntem pe o pantă descendentă a valului trei

Suntem pe o pantă descendentă a valului trei, dar asta nu înseamnă că am scăpat de pandemie, a spus, miercuri, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

219 afișări
Imaginea articolului Ioana Mihăilă: Suntem pe o pantă descendentă a valului trei

Ioana Mihăilă: Suntem pe o pantă descendentă a valului trei

Ministrul Ioana Mihăilă a spus, miercuri, la Europa FM, că deşi suntem pe o pantă descendentă a valului trei, este prematur să spunem că am scăpat de pandemie.

„Suntem pe o pantă descendentă a valului trei. Nu înseamnă că am scăpat, dar ne aşteptăm ca în perioada imediat următoare să ne fie un pic mai uşor. Nu înseamnă că am scăpat, ar fi prematur”, a spus Mihăilă.

Aceasta spune că scăderea incidenţei trebuie simţită de cât mai multe persoane şi poate, încet-încet, se vor atinge mai multe măsuri de relaxare.

„Scăderea incidenţei trebuie să o simţim şi noi în mod direct, nu doar sistemul de sănătate, care poate să răsufle mai uşurat. Trebuie să permitem cât mai multor copii să meargă la şcoală, trebuie să începem să mergem fără mască în anumite zone, în spaţii deschise şi, încet-încet, poate că vom reuşi să atingem şi alte măsuri de relaxare”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici