Ioana Mihăilă: Taţii au acces la naşterea copilului, în anumite condiţii

  • Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă a anunţat joi că a transmis o informare spitalelor prin care se permite accesul taţilor la naşterea copilului, în anumite condiţii.
  • În rest, accesul aparţinătorilor în spitale rămâne restricţionat: Ar fi un efort suplimentar pe umerii personalului medical.
399 afișări
Imaginea articolului Ioana Mihăilă: Taţii au acces la naşterea copilului, în anumite condiţii

Ioana Mihăilă: Taţii au acces la naşterea copilului, în anumite condiţii

„Am dat de exemplu în cursul acestei săptămâni o informare, transmisă de colegii de la INSP la solicitarea noastră, care permite accesul taţilor la naşterea copilului, în anumite condiţii”, a declarat ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, la sfârşitul şedinţei de Guvern de joi.

Ministrul susţine însă că accesul aparţinătorilor în spitale rămâne restricţionat.

„Pe măsură ce vedem că se adaptează spitalele la noul flux, pe măsură ce vedem că presiunea pe spitale scade, putem să începem să permitem şi accesul aparţinătorilor. Dar acum, în acest moment, accesul aparţinătorilor înseamnă un efort suplimentar de verificare, de echipare, efort care vine tot pe umerii personalului medical, care a fost deja destul de greu încercat în ultimul an şi jumătate”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici