Iohannis, despre viitoarea campanie prezidenţială: Sunt multe lucruri de organizat, de discutat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Sibiu, că pentru viitoarea campanie prezidenţială va avea multe lucruri „de organziat, de discutat” cu PNL, deoarece a fost desemnat candidatul acestei formaţiuni politice.

61 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre viitoarea campanie prezidenţială: Sunt multe lucruri de organizat, de discutat

Întrebat dacă este mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrurile în PNL şi de modul în care va fi organizată campania pentru prezidenţiale, Klaus Iohannis a spus că „sunt foarte multe lucruri de organizat, de discutat”.

„Întotdeauna este ceva de îmbunătăţit şi pentru anul 2019. Ne vom pregăti în mod special şi atunci vom avea discuţii mult mai aplicate, fiindcă eu am fost desemnat candidatul PNL şi pentru o campanie electorală de tip prezidenţială sunt foarte multe lucruri de organizat, de discutat. Vom face aceste chestiuni în cursul anului viitor”, a spus preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa de vineri a Biroului Executiv al PNL, care are loc la Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici