Liber la plajă de pe 1 iunie. Declaraţia nu va mai fi necesară pentru a ieşi din localitate

  • De la 1 iunie, ai liber la mare
  • Se reiau şi spectacolele în aer liber şi transportul internaţional
  • Tot de la 1 iunie, nu mai ai nevoie de declaraţie pentru a părăsi localitatea
13213 afișări
Imaginea articolului Liber la plajă de pe 1 iunie. Declaraţia nu va mai fi necesară pentru a ieşi din localitate

Liber la plajă de pe 1 iunie. Scapi şi de declaraţie, pentru ieşirea din localitate

De la 1 iunie, românii au liber la mare, a anunţat preşedintele Iohannis. Totodată, vă veţi putea bucura de spectacolele în aer liber, dar nu oricum. Va trebui să fiţi foarte atenţi la normele de distanţare fizică. 

Şi încă o veste bună! Scăpaţi şi de declaraţia pe propria răspundere pentru ieşirea din localitate.

„De la 1 iunie, se va putea merge la plajă, dar şi aici, e nevoie de păstrarea distanţei de cel puţin doi metri între scaunele de plajă”, a declarat Klaus Iohannis. 

Preşedintele a mai spus că de luna viitoare va fi reluat transportul internaţional, rutier şi feroviar, în codiţii siguranţă, de distanţare şi igienă.

„Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile specolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă vor trebui să fie aşezaţi pe scaune la distanşele care sunt impuse de regulile dedistanţare, cu un cotnrol foarte strict la intrare şi respectarea tuturor normelor de igenă”, a comunicat Klaus Iohannis. 

Tot de la 1 iunie, nu mai aveţi nevoie de declaraţie pentru a ieşi din localitate, a mai anunţat preşedintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici