Iohannis, mesaj la slujba de Înviere de la o biserică din Sibiu: Să ne rugăm pentru cei care aşteaptă pace

  • Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului.
  • Iohannis este însoţit de soţia sa şi, înainte de a intra în biserică, a anunţat că se va ruga pentru pace.
283 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj la slujba de Înviere de la o biserică din Sibiu: Să ne rugăm pentru cei care aşteaptă pace

Iohannis, mesaj la slujba de Înviere de la o biserică din Sibiu: Să ne rugăm pentru cei care aşteaptă pace

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului.

Slujba a început la ora 21.00 şi, înainte de a intra în biserică, preşedintele Iohannis a transmis un scurt mesaj în care a vorbit despre pace.

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care în această zile sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor care mâine vor sărbători Floriile, le urez Florii frumoase. Tuturor, linişte, pace, zile frumoase. Cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace. Cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace”, a spus preşedintele Iohannis înainte de slujbă.

În mod tradiţional, familia Iohannis participă şi la slujba de duminică dimineaţă oficiată la aceeaşi biserică din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici