Iohannis: Şcoala sigur nu va începe în condiţii normale

  • Anul şcolar şi anul universitar nu vor începe în condiţii normale, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis
  • Acesta crede că ar fi foarte complicat ca în România să existe doar şcoală online şi totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.
  • Şeful statului se declară îngrijorat de situaţia deschiderii noului an şcolar
3285 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Şcoala sigur nu va începe în condiţii normale

Ioahnnis: Şcoala sigur nu va începe în condiţii normale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că situaţia deshiderii anului şcolar şi al anului universitar îl îngrijorează.
 
„Evident că această situaţie a deschiderii noului an şcolar şi universitar este una de extremă importanţă şi mă preocupă foarte multe. Am avut nenumărate discuţii cu conducerea Ministerului Educaţiei, cu specialişti, cu alţi membri din Guvern cu atribuţii pe această zonă. Am invitat pe premier, ministrul Educaţiei şi mai mulţi miniştri pentru discuţii săptămâna viitoare. Şcoala sigur nu va începe în condiţii normale. Pandemia până în septembrie nu va dispărea. Asta este clar”, a spus Iohannis.
 
Acesta crede că ar fi foarte complicat ca în românia să existe doar şcoală online şi totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.
 
„Ar fi foarte complicat să avem numai şcoală online. Atunci, sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt. Şi în funcţie de condiţiile locale, vom aveam mai mult şcoală normală, cu elevii la şcoală, sau mai multă şcoală online, sau sistem mixt. Cum vor decurge aceste lucruri va fi stabilit şi vom şti într-o săptămână sau două şi va fi comunicat”, a mai spus Iohannis. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici