Iohannis spune că MAI nu poate rezolva peste noapte problema interlopilor. Dar Vela a tot declarat război clanurilor încă de la preluarea funcţiei

  • Preşedintele Klaus Iohannis a spus că ştie despre răfuielile interlopilor din Capitală, care nu mai sunt toleraţi
  • Preşedintele a punctat că problema nu se poate rezolva peste noapte şi Marcel Vela este preocupat de rezolvare
  • Vela a tot promis război clanurilor încă de când a preluat funcţia de ministru al Internelor, din noiembrie 2019
2474 afișări
Imaginea articolului Iohannis spune că MAI nu poate rezolva peste noapte problema interlopilor. Dar Vela a tot declarat război clanurilor încă de la preluarea funcţiei

Dacă eşti îngrijorat de răfuielile clanurilor de interlopi din Bucureşti, Iohannis îţi spune că mai ai de aşteptat până se rezolvă situaţia. Treaba este dificilă şi nu se face peste noapte. Iohannis a punctat că „la Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală” şi a dat de înţeles că trebuie să ai răbdare. Însă preşedintele ştie că Marcel Vela a promis încă de la finele lui 2019, când a preluat fotoliul de ministru al Internelor, că va lupta cu interlopii. Deci a avut timp să rezolve problema clanurilor.

”Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”, a declarat Klaus Iohannis.

”Îmi doresc să fie toţi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope”, spunea Marcel Vela pe 5 noiembrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici