Ion Cârstoiu: Acuzaţiile la adresa mea în cazul permiselor, nefondate

Fostul prefect de Argeş, Ion Cârstoiu, actual subprefect al judeţului, a respins, vineri, acuzaţiile la adresa sa făcute de fostul şef al Serviciului Permise Auto Argeş, Gheorghe Vlăsceanu, care, la Curtea de Apel Târgu Mureş, a susţinut că şi Cârstoiu ar fi făcut intervenţii în cazul permiselor.

115 afișări
Imaginea articolului Ion Cârstoiu: Acuzaţiile la adresa mea în cazul permiselor, nefondate

Ion Cârstoiu: Acuzaţiile la adresa mea în cazul permiselor, nefondate (Imagine: Mediafax Foto)

Fostul prefect de Argeş , actual subprefect, Ion Cârstoiu, a respins, vineri seară, acuzaţiile fostului director al Serviciului Permise Auto Argeş, Codruţ Vlăsceanu, spunând că acestea sunt "simple poveşti, fapte care nu se susţin şi care nu au nimic în comun cu adevărul".

"Eu, în calitate de prefect, nu aveam decât un control administrativ asupra activităţii Serviciului de Înmatriculări şi Permise, aşa cum de altfel este şi acum. Legea nu s-a schimbat între timp, situaţia este aceeaşi şi acum şi pot să vă spun că nu am intervenit niciodată nici la comisarul Vlăsceanu, nici la vreo altă persoană din acest serviciu pentru a facilita o ilegalitate. Sunt poveşti, fantezii, fiecare este liber să spună ce vrea şi răspunde pentru afirmaţiile lui. Vă repet: nu mă simt vinovat, iar acuzaţiile sunt nefondate", a declarat corespondentului MEDIAFAX Ion Cârstoiu.

Întrebat dacă îl va da în judecată pe Gheorghe Vlăsceanu, subprefectul de Argeş a spus : "Nu-l voi da în judecată. Ce rost mai are, când el e la judecată?".

Fostul şef al Serviciuluic Permise Auto Argeş, Gheorghe Vlăsceanu, a declarat, vineri, la Curtea de Apel Târgu Mureş, că la instituţia pe care o conducea se făceau intervenţii de la toate nivelurile, nominalizându-l în acest sens pe fostul prefect de Argeş Ion Cârstoiu.

Citeşte şi

Fost prefect de Argeş, acuzat de intervenţie în eliberarea ilegală a permiselor auto

Cei 28 de acuzaţi din scandalul permiselor, deferiţi justiţiei de DNA

ICCJ: Cele 22 de persoane inculpate în cazul permiselor rămân în arest

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici