Ion Iliescu a fost externat, starea lui este bună

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost externat, joi, de la Spitalul Elias din Capitală, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate. El a părăsit spitalul în jurul orei 14.00, în stare bună a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical Dana Safta.

556 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu a fost externat, starea lui este bună

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În jurul prânzului, aceasta a menţionat că Ion Iliescu a fost supus unor analize şi explorări endoscopice, programate din timpul verii pentru unele tulburări digestive din ultimii ani, care nu sunt însă grave.

Medicul a susţinut că Ion Iliescu a venit la spital în urma unei probleme digestive.

Dana Safta declarase joi dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că starea fostului şef al statului Ion Iliescu este bună.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a vizitat, joi dimineaţă, pe Ion Iliescu, la spital. Oprescu a negat zvonurile legate de o posibilă criză biliară, amintind că Iliescu a fost supus cu ani în urmă unei intervenţii în urma căreia i-a fost scoasă bila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici