Ion Munteanu este noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”

Cătălin Ţibuleac a fost revocat din funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” (RBDD), în locul acestuia fiind numit Ion Munteanu, potrivit unor decizii ale premierului Ludovic Orban publicate în Monitorul Oficial.

1089 afișări
Imaginea articolului Ion Munteanu este noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”

Ion Munteanu este noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cătălin Ţibuleasc se revocă din funcţia de guvernator cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei «Delta Dunării». Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Munteanu se numeşte în funcţa de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei «Delta Dunării»”, se arată hotărârile şefului Executivului publicate, marţi, în Monitorul Oficial.

Ion Munteanu avea funcţia de director executiv al Direcţiei de Administrare patrimoniu, educaţie ecologică şi relaţii internaţionale, potrivit site-ului RBDD.

Cătălin Ţibuleac fusese numit pe 14 iunie ca guvernator al Deltei Dunării, printr-o decizie a fostului prim-ministru Viorica Dăncilă. Acesta a fost şef al SRI Tulcea. Potrivit presei locale, el s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani şi jumătate în fruntea instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici