Ipostaza neaşteptată în care a fost prins de jandarmi un băcăuan urmărit naţional

Un bărbat de 34 de ani, din Bacău, urmărit naţional pentru că avea de ispăşit o condamnare la un an şi patru luni de închisoare, a fost prins de jandarmi, în timp ce transporta fier vechi cu o căruţă, prin oraş.

1618 afișări
Imaginea articolului Ipostaza neaşteptată în care a fost prins de jandarmi un băcăuan urmărit naţional

Jandarmii din Bacău au observat căruţa în care era fier vechi, la intersecţia unor străzi din oraş, miercuri noaptea, în jurul orei 22.00, şi le-a atras atenţia că bărbatul a devenit agitat când i-a văzut.

„Având în vedere ora respectivă, prezenţa atelajului hipo în acea zonă, precum şi faptul că persoana a devenit neliniştită la vederea jandarmilor aceştia au încercat să o oprească. În momentul în care jandarmii au oprit autovehiculul din dotare lângă atelaj persoana în cauză a încercat să lovească autovehiculul cu atelajul hipo şi să fugă. S-a trecut la oprirea şi interceptarea persoanei în cauză; s-a efectuat legitimarea acesteia, constatându-se că este vorba despre un bărbat din municipiul Bacău, în vârstă de 34 de ani”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Bacău, într-un comunicat de presă transmis joi.

După ce l-au legitimat pe căruţaş, jandarmii au aflat că acesta figura în bazele de date ca urmărit naţional, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an şi patru luni.

Jandarmii au făcut actele de constatare şi l-au predat pe bărbat poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici