Ipoteza poliţiştilor despre moartea unui bărbat dispărut, găsit într-un pârâu din Sibiu

  • Un bărbat a fost găsit mort într-un pârâu din apropierea localităţii Dumbrăveni, judeţul Sibiu.
  • Acesta fusese dat dispărut luni.
  • Poliţiştii au emis o primă ipoteză cu privire la cauza morţii bărbatului.
445 afișări
Imaginea articolului Ipoteza poliţiştilor despre moartea unui bărbat dispărut, găsit într-un pârâu din Sibiu

Ipoteza poliţiştilor despre moartea unui bărbat din Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, un localnic din Biertan a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii Dumbrăveni, într-un pârâu din zona denumită popular Blehi, se află cadavrul unui bărbat.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit un bărbat decedat, cu partea inferioară a corpului în apă, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că acesta fusese dat dispărut luni.

La examinarea cadavrului, efectuată de către medicul legist şi de poliţişti, pe corpul bărbatului au fost observate diverse escoriaţii.

„Luând în considerare şi faptul că vegetaţia din imediata apropiere a cadavrului era aplecată la pământ, iar în jurul bărbatului au fost identificate mai multe urme de copite, s-a conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost atacat de către una sau mai multe dintre bovinele pe care le supraveghea”, susţin poliţiştii sibieni.

Trupul bărbatului a fost la SML Sibiu pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici