Isprava unor tineri din Alba Iulia: Au atacat cu ouă o maşină. Reacţia şoferului nu a fost tocmai prietenoasă

O maşină aflată în trafic la Alba Iulia a fost atacată cu ouă. Şoferul a coborât din maşină şi a mai găsit la faţa locului doi tineri de 16 ani. Bătaia a fost aplanată de poliţişti.

1704 afișări
Imaginea articolului Isprava unor tineri din Alba Iulia: Au atacat cu ouă o maşină. Reacţia şoferului nu a fost tocmai prietenoasă

Isprava unor tineri din Alba Iulia: Au atacat cu ouă o maşină. Reacţia şoferului nu a fost tocmai prietenoasă

Potrivit Poliţiei Alba, luni seara Poliţia din Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 25 de ani, că, în timp ce mergea cu soţul său, într-o maşină, pe o stradă din oraş, a observat un grup de persoane care a aruncat înspre autoturism cu ouă.

Poliţiştii au mers imediat la locul indicat şi au stabilit că soţul femeii, un tânăr de 26 de ani, a oprit maşina pentru a le cerce socoteală persoanelor care au aruncat cu ouă.

O parte dintre aceste persoane a fugit, la faţa locului rămânând un tânăr de 16 ani, căruia ulterior i s-ar alăturat un alt minor de 16 ani, ambii din Alba Iulia.

Între cei doi minori şi şofer a avut loc şi o altercaţie, în timpul căreia cei 3 s-au bătut.

Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru audieri.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi continuă cercetările.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maşină,
ouă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici