ISU Cluj a trimis Spitalului din Dej un generator, după incendiul în urma căruia a rămas în pană de curent

ISU Cluj a trimis, miercuri, Spitalului din Dej un generator pentru a rezolva problema curentului electric, apărută după incendiul la transformatorul din curtea spitalului.

96 afișări
Imaginea articolului ISU Cluj a trimis Spitalului din Dej un generator, după incendiul în urma căruia a rămas în pană de curent

ISU Cluj a trimis Spitalului din Dej un generator, după incendiul în urma căruia a rămas în pană de curent

ISU Cluj a dus la Spitalul Municipal Dej un generator electric mobil pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametrii necesari pentru toate spaţiile din unitatea sanitară.

Generatorul va rămâne la spital până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică, apărute după ce un transformator a luat foc, miercuri dimineaţă, lăsând fără curent electric clădirea administrativă şi policlinica.

„Containerul de suport logistic tip IV-Iluminat are capacitatea de 450 kVA şi este conceput în scopul alimentării cu energie electrică a unor tabere mobile (iluminat şi agregate electrice) şi poate fi utilizat pentru alimentarea altor tipuri de consumatorilor de energie electrică, cum ar fi gospodării sau spitale, în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, care determină întreruperea alimentării cu energie electrică de la reţeaua naţională”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor, dar a fost oprit curentul în clădirea administrativă şi în policlinică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici