ISU Constanţa: manevrele din porturi sunt suspendate, au avut loc mai multe accidente auto

Duminică dimineaţa, manevrele din toate porturile sunt suspendate, anunţă ISU Constanţa.

198 afișări
Imaginea articolului ISU Constanţa: manevrele din porturi sunt suspendate, au avut loc mai multe accidente auto

ISU Constanţa: manevrele din porturi sunt suspendate, au avut loc mai multe accidente auto

În această dimineaţă, în jurul orei 03:34, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părţii carosabile, la o distanţă de aproximativ un km de Negru-Vodă spre Cerchezu. În autorutism se aflau doi adulţi şi un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin.

Tot în cursul acestei dimineţi, în municipiul Constanţa, un copac a căzut pe partea carosiblă. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Constanţa-Port pentru degajarea aceastuia.

Între localităţile Cuza-Vodă şi Mihail Kogălniceanu, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile; nu s-au înregistrat victime.

În mai multe localităţi din judeţul Constanţa se circulă în condiţii de iarnă, iar în unele porţiuni carosabilul este umed, iar în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică. S-a luat legătura cu reprezentanţii ENEL pentru remedierea situaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
isu,
intervenţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici