ISUBIF: Pompierii au intervenit pentru stingerea a 25 de incendii, de Revelion. Un bărbat a decedat

În noaptea dintre ani, pompierii din Bucureşti au fost solicitaţi pentru stingerea a 25 de incendii, iar o persoană a decedat, în urma unei deflagraţii provocată de o sobă impovizată, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

116 afișări
Imaginea articolului ISUBIF: Pompierii au intervenit pentru stingerea a 25 de incendii, de Revelion. Un bărbat a decedat

ISUBIF: Pompierii au intervenit pentru stingerea a 25 de incendii, de Revelion. Un bărbat a decedat

„În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti şi Ilfov au acţionat în cazul a 300 situaţii de urgenţă, majoritatea dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor (245 de persoane asistate medical). Numărul solicitărilor primite a fost cu 20% mai crescut faţă de media unei zile din această perioadă a anului”, arată ISUBIF.

Potrivit sursei citate, numărul solicitărilor înregistrate pentru stingerea incendiilor a fost de 25.

Un eveniment deosebit s-a produs pe Strada Ţărmului din Sectorul 1, unde un bărbat în vârstă de 55 ani a decedat ca urmare a unui incendiu produs la o construcţie improvizată. Incendiul a fost cauzat de utilizarea unei sobe improvizate.

„În sensul prevenirii producerii situaţiilor de urgenţă, recomandăm cetăţenilor să manifeste prudenţă faţă de utilizarea instalaţiilor electrice şi a mijloacelor de încălzire (sobe, radiatoare, calorifere electrice)”, se mai arată în comunicatul ISU Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici