Isvoranu: Nu este adevărat că 77% dintre profesori vor participa la examenul de bacalaureat

Preşedintele Federaţiei "Spiru Haret", Gheorghe Isvoranu, a contrazis afirmaţiile ministrului Daniel Funeriu conform cărora 77% dintre cadrele didactice vor participa la bacalaureat, spunând că informaţiile nu sunt adevărate, dar că este posibil să fie şcoli unde profesorii să se prezinte la examen.

42 afișări
Imaginea articolului Isvoranu: Nu este adevărat că 77% dintre profesori vor participa la examenul de bacalaureat

Isvoranu: Nu este adevărat că 77% dintre profesori vor participa la examenul de bacalaureat (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Îi transmitem domnului ministru că şi dacă 5 la sută dintre cadrele didactice nu participă, bacul nu se poate da. Nu cred că este adevărat procentul avansat de ministru", a spus Isvoranu.

Liderul sindical a precizat că este posibil să fie şi şcoli unde profesorii vor merge la examen, dar totuşi vor fi destul de mulţi cei care nu vor participa la proba examenului de bacalaureat programată pentru luni.

"Să nu se împăuneze domnul ministru că o să vină profesorii la bacalaureat, îi reamintim că urmează blocarea anului şcolar", a adăugat Isvoranu.

Proba de de competenţe lingvistic a bacalaureatului, programată pentru perioada 31 mai - 4 iunie, se va organiza conform graficului stabilit, 77 la sută dintre cadrele didactice anunţând că vor participa la examen, a declarat, joi, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici