Italia: O menajeră româncă şi-a dat foc pentru că a fost concediată

O menajeră româncă rămasă fără loc de muncă şi-a dat foc în centrul Italiei, suferind arsuri grave şi fiind internată la terapie intensivă, relatează ziarul italian Il Messaggero, în ediţia online.

207 afișări

Incidentul a avut loc miercuri în orăşelul italian Giulianova (regiunea Abruzzo, centru).

Românca în vârstă de 50 de ani a recurs la gestul extrem după ce a fost concediată de o familie din Giulianova pentru care lucra ca menajeră. Femeia s-a stropit cu alcool şi s-a incendiat, suferind arsuri grave. Soţul ei a intervenit pentru a stinge focul, suferind şi el arsuri.

Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Sant'Eugenio din Roma.

Starea femeii este critică, ea având arsuri de gradul I şi II pe tot corpul. Cei doi români trăiau din banii pe care femeia îi câştiga şi locuiau la familia din Giulianova pentru care românca lucra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici