Italia: Un român a fost arestat pentru furtul unui buldozer

Un imigrant român a fost arestat în oraşul italian Milano după ce poliţia a descoperit în camionul pe care îl conducea un buldozer în valoare de 250.000 de euro care fusese furat.

15 afișări
Imaginea articolului Italia: Un român a fost arestat pentru furtul unui buldozer

Italia: Un român a fost arestat în pentru furtul unui buldozer

Buldozerul a fost descoperit în cursul unui control de rutină efectuat de poliţie în apropierea unei tabere de romi din Milano, relatează pagina online a agenţiei AGI.

Într-un autocamion condus de un român de 38 de ani, poliţia a găsit cu surprindere un buldozer în valoare de 250.000 de euro furat de curând de pe un şantier.

Potrivit poliţiei, buldozerul urma să fie transportat în România prin întocmirea unor documente false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici