Îti cauţi job? Ce şanse ai să te angajezi înainte de sărbători!

Ai studii tehnice şi o minimă experienţă în domeniul tău? Eşti inginer în IT sau în oricare alt domeniu? Îţi poţi găsi un job bine plătit, chiar şi pe final de an, când companiile încep să pună frână recrutărilor. Pe site-urile de joburi, cele mai active domenii în care companiile încă mai scot posturi la concurs sunt vânzările, IT&C sau inginerie/tehnologie. Iar cei mai căutaţi angajaţi sunt specialiştii cu studii superioare.

21 afișări
Imaginea articolului Îti cauţi job? Ce şanse ai să te angajezi înainte de sărbători!

Îti cauţi job? Ce şanse ai să te angajezi înainte de sărbători!

Dacă până în urmă cu cativa ani, inginerii făceau parte dintre categoriile profesionale uitate, care se plăteau prost şi nu aveau căutare pe piaţa muncii, în această perioadă, în care companiile şi-au reluat dezvoltarea, specialiştii în tehnologii IT, dar şi constructorii de clădiri şi de infrastructură sunt printre cei mai căutaţi angajaţi.

Într-un top realizat de site-ul de recrutare Myjob, pe prima poziţie în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă pe care le oferă se află vânzările, la fel ca în ultimii trei ani.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici