Iubitul Andreei Spătaru, reţinut de poliţişti după conflictul de la Gara de Nord

Poliţiştii l-au reţinut pe Sorin Marica - iubitul fostului iepuraş Playboy Andreea Spătaru - după ce vineri a tras cu un pistol cu bile de cauciuc în trafic, în Piaţa Gării de Nord din Capitală, el urmând a fi dus la audieri la Parchetul Judecătoriei secorului 1 Bucureşti.

270 afișări
Imaginea articolului Iubitul Andreei Spătaru, reţinut de poliţişti după conflictul de la Gara de Nord

Iubitul Andreei Spătaru, reţinut de poliţişti după conflictul de la Gara de Nord (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Sorin Marica este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, poliţiştii Secţiei 3 din Bucureşti emiţând o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele acestuia. Marica va fi audiat, sâmbătă, de un procuror al Parchetului Judecătoriei sectorului 1, care va decide asupra următoarei măsuri în caz.

Marica l-a rănit uşor pe un bărbat, cunoscut ca Papaie.

Cei doi bărbaţi se aflau fiecare în maşinia sa, iar în Piaţa Gării de Nord s-au blocat reciproc în trafic, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că unul dintre ei a coborât din maşină cu un obiect, posibil un baston, iar celălalt a coborât cu un pistol cu bile din cauciuc şi a tras trei-patru focuri de armă. Ulterior, poliţiştii au stabilit că Marica a fost cel care a auzat de armă.

Bărbatul din cealaltă maşină a fost atins de un glonţ în picior şi rănit uşor, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale. El nu a necesitat internare.

Sorin Marica, zis Capone, a fost implicat, în decembrie anul trecut, într-un conflict cu poliţişti de la Secţia 3 Bucureşti. Scandalul în care a fost implicat Sorin Marica a început de la faptul că o femeie a parcat în faţa garajului său, blocându-i ieşirea. După un schimb de replici, acesta a sunat la 112, iar echipajul de Poliţie l-a luat cu forţa, la secţie pe motiv că nu s-ar fi legitimat. Cei doi poliţişti l-au bătut atât în maşină, cât şi la secţie, susţin Marica şi iubita lui, care au făcut plângere împotriva agenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici