Iubitul lui Taylor Swift donează şi el bani pentru victimele tragediei de la parada echipei Kansas City Chiefs

După ce a fost criticat pentru participarea la o petrecere după tragedia de la parada echipei Kansas City Chiefs, în care o persoană a murit şi 22, majoritatea copii, au fost rănite, Travis Kelce a donat 100.000 de dolari pentru a sprijini victimele.

487 afișări
Imaginea articolului Iubitul lui Taylor Swift donează şi el bani pentru victimele tragediei de la parada echipei Kansas City Chiefs

Iubitul lui Taylor Swift donează şi el bani pentru victimele tragediei de la parada echipei Kansas City Chiefs

Travis Kelce a donat 100.000 de dolari după donaţia de 100.000 de dolari făcută de iubita sa, Taylor Swift, pentru victimele împuşcăturilor în masă de miercuri, după parada echipei Kansas City Chiefs, relatează Daily Mail.

Kelce a făcut donaţia prin intermediul unei pagini GoFundMe.

Pagina GoFundMe a fost iniţiată de prieteni ai familiei Reyes, ale cărei două fiice tinere au fost rănite în timpul împuşcăturilor.

Campania de strângere de fonduri şi-a depăşit deja obiectivul de 100.00 de dolari, ajungând la 177.000 de dolari până vineri seara.

Swift, între timp, a donat pentru familia lui Elizabeth Lopez-Galvan, care a fost ucisă în schimbul de focuri de armă.

Donaţia vine doar după ce Kelce a fost criticat pentru că a petrecut în urma împuşcăturilor. Kelce s-a numărat printre vedetele de la Chiefs care au mers la o petrecere la doar câteva ore după ce un schimb de focuri de armă în masă a făcut ca parada echipei de la Super Bowl să degenereze în tragedie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici