Izolat în Bali din luna martie, un român a avut parte de o aniversare de neuitat

  • George este izolat în Bali, din luna martie
  • Insula este aproape pustie, iar localnicii nu mai au surse de venit
  • De ziua lui, românul le-a donat mâncare localnicilor din trei centre sociale
  • Masa pentru o sută de persoane l-a costat cât un salariu mediu pe economie în România
2652 afișări

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ţi petreci ziua de naştere într-o insulă exotică? Dacă da, probabil visai la o petrecere luxoasă.

George este din luna martie în Bali si l a prins pandemia aici.

El  a ales să nu primească cadouri de ziua sa, ci să dăruiască. Asa ca a  mers la trei centre sociale şi le-a donat celor o sută de oameni de acolo mâncare.

George Ardelean – român izolat în Bali: Vizita noastră a fost o bucurie pentru ei, atât pentru faptul că le-am dus o masă caldă, cât şi pentru prezenţa noastră, în special. Persoanele cu dizabilităţi fizice nu prea ies din centrul respectiv”

Considerată un paradis turistic,Insula Zeilor, altădată ticsită de lume pestriţă din toate colţurile pământului, este acum aproape pustie. Plajele sunt goale, iar restaurantele, deşi deschise, nu mai au clienţi.

 "Absolut tot, tot este închis", spune George

Puţini oameni s-au îmbolnăvit de COVID-19 în Bali, spune George, însă din cauza restricţiilor internaţionale, turiştii nu mai ajung pe insulă, iar localnicii abia mai au din ce trăi.

George Ardelean: O porţie de mâncare, după ce am ales mai multe sortimente, ne-a costat undeva la vreo 3,5 lei.(...) Din acei 3,5 lei pe care-i face din vânzare reuşeşte să-şi continue businessul.”

În Bali, sunt  afectaţi mai mulţi români care au afaceri pe insulă sau lucrează în turism.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici